Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Retail pos

Artikelindex

Voorwoord

Met de RETAIL POS Plug-in maakt u van een PC een volledige KASSA. Door eventueel gebruik te maken van terminal server kunt u met een handheld streepjescodes scannen om zo uw verkopen sneller te laten verlopen.

In deze handleiding leest u hoe de RETAIL POS plug-in werkt. De RETAIL POS plug-in werkt nauw samen met het basispakket van osFinancials Zo haalt de RETAIL POS plug-in o.a. de artikelen, groepen en evt. debiteuren uit osFinancials. Wij raden dan ook aan om ook goed naar het basispakket te kijken. NB: de RETAIL POS plug-in is een zeer uitgebreide plug-in, daardoor zijn niet alle functies zijn in deze handling beschreven.

Mocht u interesse hebben in het verder werken met de plug-in, dan kunt u hier een proefversie of volledige versie de RETAIL POS plug-in  aanvragen. Het is ook mogelijk om hulp aan te vragen bij het instellen van de plug-in voor uw situatie.  

 

Licenties ophalen en het activeren van de RETAIL POS Plug-in

Nadat u een trial of de RETAIL POS Plug-in heeft besteld, dient u de plug-inlicenties op te halen en de plug-in te activeren. Kijk voor instructies in onze handleiding Plug-in activatie.
Nadat u de plug-in licentie heeft opgehaald, start u osFinancials nogmaals op. er verschijnt dan een extra knop "RETAIL POS"