Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

osFinancials is het boekhoudpakket voor iedereen. Ben je een beginnende of een ervaren ondernemer? osFinancials is het pakket waar direct mee gewerkt kan worden. Door de zeer uitgebreide basis, is osFinancials voor zowel kleine als grote ondernemingen een goede financiële stap. Dagelijks wordt er aan onze producten gewerkt en komen er nieuwe producten in de markt.


Wie niet te veel wilt betalen en een goed en uitgebreid pakket wil, kiest voor osFinancials. Bekijk hier de video of klik hier om een indruk te krijgen wat u met osFinancials kunt doen.

 

 

 

• Een zeer uitgebreid basispakket

• Diverse branchegerichte oplossingen

• Is dmv instellingen op maat te maken

• Door optionele plugins modulair uit te breiden

• Persoonlijk contact


 


Volledige NL/BE
Installatie osF5.a
Update van 4.0 naar 5.0  Volledige NL/BE Installatie osF4.x voor MACosx
Installatie instructie
Nieuws Webshop

Om osFinancials te downloaden, wordt u doorgelinkt naar SourceForce. Dit is een website waar allerlei Opensource software te verkrijgen is.

Gaat u osF eerste keer of opnieuw installeren? Dan kunnen deze installatie instructies handig zijn, om éérst even door te nemen. Hier staan wat tips in voor als u osF gaat installeren of het programma niet direct kan starten. Klik hier voor instructies upgraden voor het upgraden van uw osF. Daarnaast adviseren we de opmerkingen op de "overzicht van wijzigingen-pagina" te lezen.