Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Free fields plugin

Artikelindex

Met de freefields plugin kunt u eigen velden maken bij veel entiteiten in osFinancials. De opzet is dat gegevens een eigen tabel krijgen. hierdoor is optimalisatie mogelijk door het gebruik van indexen. Ook wordt de referentiële integriteit toegepast waardoor de data consistent blijft.Alle voordelen van een database blijven bewaard en kunnen lokaal worden geoptimaliseerd. Door het gebruik van reportman kunt u deze gegevens weer omsluiten in een rapport. Dit zijn redelijk technische zaken maar u kunt natuurlijk onze hulp daarvoor inhuren.

De mogelijkheden van freefields zijn eindeloos. Doordat de data ook nog geïmporteerd en geëxporteerd kan worden kan dit ook gebruikt worden om externe data (uit andere systemen) aan te koppelen. Dit is ook waar wij de freefields zelf het meest voor gebruiken. hiermee zorgen wij er voor dat uw osFinancials ineens wel weet wat voor merk model en jaar de auto is of welke rijles een leerling kan volgen zonder dat het bij andere onnodige functionaliteiten meebrengt. De gebruiker van het systeem geniet gewoon van updates aan de core en freefields en heeft geen speciaal maatwerk nodig voor standaard frameworks waarvan alleen wat attributen verschillen of extra zijn. hierdoor zijn wij in staat krachtige oplossingen te bieden tegen een fractie van de normale ontwikkel kosten.

Activeren

Ga naar extra->Plugins->Freefields u krijgt dat het volgende scherm te zien.

 

 

Hier kunt u freefields activeren en onderhoud aan zoek schermen(Design search) en invoerschermen(Design fields) opstarten.