- Een zeer uitgebreid basispakket

- Diverse branchegerichte oplossingen

- Is dmv instellingen op maat te maken

- Door optionele plugins modulair uit te breiden

- Persoonlijk contact

 

osFinancials is het boekhoudpakket voor iedereen. Ben je een beginnende of een ervaren ondernemer? osFinancials is het pakket waar direct mee gewerkt kan worden. Door de zeer uitgebreide basis, is osFinancials voor zowel kleine als grote ondernemingen een goede financiële stap. Dagelijks wordt er aan onze producten gewerkt en komen er nieuwe producten in de markt.

Wie niet te veel wilt betalen en een goed en uitgebreid pakket wil, kiest voor osFinancials. Bekijk hier de video of klik hier om een indruk te krijgen wat u met osFinancials kunt doen.


 
Volledige NL/BE
Installatie osF4.x

 


Update van 4.0.0.444

en hoger naar 4.0.0.969

Update van versie
3.x naar versie
 4.0.0.444

Volledige NL/BE Installatie osF4.xVoor MAC OS X
Installatie instructie
 
Nieuws

Webshop

Om osFinancials te downloaden, wordt u doorgelinkt naar SourceForce. Dit is een website waar allerlei Opensource software te verkrijgen is.

 


Gaat u osF eerste keer of opnieuw installeren? Dan kunnen deze installatie instructies handig zijn, om éérst even door te nemen. Hier staan wat tips in voor als u osF gaat installeren of het programma niet direct kan starten.

Indien u momenteel met osF3.x (versie 3) werkt en naar osF4 wilt gaan, dan dient er eerst de "UPDATE 3.x > 4.0.0.444" osFinancials geïnstalleerd te worden. Klik hier voor instructies upgraden voor het upgraden van uw osF. 
Daarnaast adviseren we de opmerkingen op de "overzicht van wijzigingen-pagina" te lezen.