Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Updaten van versie 3 naar versie 4?
Maakt u gebruik van Windows Vista, 7 of 8? Let dan op wanneer u de update wilt installeren! 
Bekijk eerst goed waar u osFinancials geïnstalleerd heeft. Is dit nl in de map program files, dan is er een kans dat u uw eigen administratie(s) niet meer ziet. Dit wordt veroorzaakt doordat Windows uw administraties verstopt heeft in uw profiel (virtual store).
Indien u osFinancials in de program files map heeft geïnstalleerd, dan raden we aan deze te verhuizen naar een andere schijf.
Lees hier onze upgrade instructies.
 

 

Problemen met de datum notatie?
Probeer een de landinstellingen van Nederlands naar een andere taal te switchen en dan op toepassen drukken en weer terug op Nederlands.
Open nu opnieuw osFinancials.

 

Gebruikt u de BTW aangifte plug-in?
De eerste keer dat u de plug-in gebruikt zult u een fout melding krijgen. Alhoewel dit niet wenselijk is, is het wel onvermijdelijk. Door de upgrade van versie 3 naar versie 4 worden uw settings geconverteerd. Dit kan echter niet zonder de fout melding. Nadat u de melding heeft gehad, sluit u osF even helemaal af, en start het programma opnieuw.

Lees ook even het stappenplan, hier staan wat tips in voor als u osF niet direct kan starten.

 

Versie 4.0
Met de nieuwe versie van osFinancials zijn er weer een oplossingen voor gevonden problemen opgelost. Met de osFinacials 4-versie gaan we een log-termrelease in. Dit houdt in dat er, de komende 3 jaar, geen grote wijzigingen zullen worden doorgevoerd.